2025/26 Ikasturtea
EBALUAZIO JARRAITUAREN EGUTEGIA

Giza Nutrizioa eta Dietetika >> Ikasturtea: 3
FARM      1, 2, 3, 4, 5
GED/NHD   1, 2, 3, 4
F+N       1, 2, 3, 4, 5, 6
IZ/CCAA   1, 2, 3, 4
EZT/CTA   1, 2, 3, 4
Azterketak
es | eu | en
Lehen Lauhilabetekoa
Iraila
               1
   1 2 3 4 5 6 7
1 8 9 10 11 12 13 14
2 15 16 17 18 19 20 21
3ESK, proba idatzia (GL1) 22 23 24 25 26 27 28
4IKZE, 1. ahozkoa 29 30          
Urria
4IKZE, 1. ahozkoa     1 2 3 4 5
5IKZE, 1 txostena; AAN, Informe del 1º bloque de prácticas. 1º parcial; 6 7 8 9 10 11 12
6ESK, 2. jarduera 13 14 15 16 17 18 19
7NLE, datu-analisiaren txostena 20 21 22 23 24 25 26
8ESK, 3. jarduera 27 28 29 30 31    
Azaroa
             1 2
9 3 4 5 6 7 8 9
10NLE, Ebidentzian Oinarrituriko Nutrizio-tailerra; AAN, Entrega de trabajos de GA; FCAD, Exposición oral trabajos 10 11 12 13 14 15 16
11KE, esku-hartze programa baten aurkezpena eta lan idatzia; IKZE, 2. Ahozkoa eta galdetegia 17 18 19 20 21 22 23
12NLE, Ikerketa epidemiologikoen kasu praktikoen txostena; DOA, Kasu praktikoa (1. entregagaia); FCAD, exposición oral de trabajos 24 25 26 27 28 29 30
Abendua
13ESK, 4. Jarduera (lan idatzia) 1 2 3 4 5 6 7
14ESK, 4. Jarduera (aurkezpenak) 8 9 10 11 12 13 14
15IKZE, 3. Ahozkoa; ANN, 2. Informe del 2º bloque de prácticas. 2º parcial 15 16 17 18 19 20 21
   22 23 24 25 26 27 28
   29 30 31        
Bigarren Lauhilabetekoa
Urtarrila
         1 2 3 4
   5 6 7 8 9 10 11
   12 13 14 15 16 17 18
   19 20 21 22 23 24 25
1 26 27 28 29 30 31  
Otsaila
               1
2 2 3 4 5 6 7 8
3ESK, GA-1. entregagaia 9 10 11 12 13 14 15
4 16 17 18 19 20 21 22
5AKZE, 1. ahozkoa 23 24 25 26 27 28  
Martxoa
               1
6ESK, on-line galdetegia (autokontrola) 2 3 4 5 6 7 8
7DOA, kasu praktikoaren 2. Eta 3. entregagaiak 9 10 11 12 13 14 15
8AKZE, 2. Ahozkoa 16 17 18 19 20 21 22
9AKZE, 3. ahozkoa; EMH, test proba 23 24 25 26 27 28 29
10ESK, GA-behin behineko lan (idatzizko euskarria) 30 31          
Apirila
10ESK, GA-behin behineko lan (idatzizko euskarria)     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
11DOA, Kasu-praktikoan amaierako txostean eta eztabaida; EMH, talde-lanen aurkezpenak 13 14 15 16 17 18 19
12ESK, GA-Ahozko aurkezpenak; ESK, idatzizko proba (PL3); EMH, talde-lanen aurkezpenak (beharrezko bada) 20 21 22 23 24 25 26
13OP, idatzizko lanak entregatu 27 28 29 30      
Maiatza
           1 2 3
14OP, taldeko lanaren aurkezpena eta defentsa; ESK, idatzizko proba (PL2), UNE arauei buruzko testa; AKZE, 4. ahozkoa 4 5 6 7 8 9 10
15 11 12 13 14 15 16 17
   18 19 20 21 22 23 24
   25 26 27 28 29 30 31
Ekaina
   1 2 3 4 5 6 7
   8 9 10 11 12 13 14
   15 16 17 18 19 20 21
   22 23 24 25 26 27 28
   29 30          
Uztaila
       1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31    

DERRIGORREZKOAK

OP: OSASUN PUBLIKOA
DOA: DIETETIKA OROKORRA ETA APLIKATUA
EMH: ELIKAGAIEN MIKROBIOLOGIA ETA HIGIENEA
ESK: ELIKAGAIEN SEGURTASUNA ETA KALITATEA
NLE: NUTRIZIOARI LOTUTAKO EPIDEMIOLOGIA
KE: KOMUNITATE ELIKADURA

HAUTAZKOAK

IKZE: Idatzizko komunikazio zientifiko-teknikoa euskaraz
AKZE: Ahozko komunikazio zientifiko-teknikoa euskaraz
AAN: ANATOMIA APLICADA A LA NUTRICION
FCAD: FISIOLOGIA DEL COMPORTAMIENTO ALIMENTARIO Y DIPSICO

 

 
    Eskola eguna
    Oporrak eta Jaiegunak eguna
    Ohiko azterketak
    Ez-ohiko azterketak

Azterketak